Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2022. 10. 15. 11:17:43
Színek a hálószobához: hogyan kombináljuk őket, és melyeket kerüljük el?

A színek fontos szerepet játszanak a pszichológiában. Egyesek színek pozitívan, mások negatívan hatnak rád. Különösen a hálószobában kell alaposan átgondolni a színösszetételt. A választott színek segíthetnek abban, hogy jobban elaludj, mosolyogva ébredj, vagy éppen ellenkezőleg, nyugtalan alvást okozhatnak. Milyen színeket válasszunk a hálószobába?

2022. 06. 23. 20:43:07
Melyik matrac a legjobb választás a túlsúllyal küzdő emberek számára?

A túlsúly és az elhízás ma az egyik leggyakoribb civilizációs betegség. A nagyobb testsúllyal rendelkezők általában különféle nehézségekkel küzdenek, amelyeket súlyosbíthat, ha nem megfelelő matracon alszanak. Fontos megjegyezni, hogy más-más követelményekkel kell rendelkeznie a matracnak, attól függően, hogy aki használja az 70 kg vagy 150 kg.

2022. 05. 12. 20:24:57
Heverőt szeretnél választani?

Heverőt választani igazán egyszerű… Vagy mégsem?

Akkora a választék, hogy bizony jól meg kell gondolnunk, milyen szempontokat kell figyelembe venni!

Egy jól megválasztott heverő remekül passzol a gyerekszobába, vagy kitűnően funkcionál, mint vendégágy, ideális akár hétvégi házba is. Napközben kényelmesen üldögélhetünk, pihenhetünk rajta, éjszaka pedig megfelel az alváshoz. Mindezt helytakarékosan, hiszen szinte mindegyik rendelkezik ágyneműtartóval, amiben sok mindent elrejthetünk.

Nézzük, hogyan kezdjünk neki a megfelelő heverő kiválasztásának!

2022. 04. 28. 20:58:41
Hogyan válasszunk matracot és rácsot idősek számára?

A jó alvás elengedhetetlen a testi-lelki regenerálódásához, erősíti az immunrendszert, és számos betegség megelőzésére is szolgál. Mivel idős korban az éjszakai alvás időtartama csökken, fontos, hogy az idősek a lehető legjobban aludjanak. A minőségi matrac és a megfelelő rácsválasztás segíthet a jobb alvásban.

2022. 03. 25. 14:58:01
Csempéssz egy kis természetet a hálószobádba a Materasso matracokkal!

A megfelelő matrac kiválasztása kétségtelenül az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy jól és hátfájás nélkül aludj. Az emberek egyre inkább a természetes matracokat részesítik előnyben. Mit értünk ez alatt és milyen előnyei vannak?

2022. 03. 02. 22:21:00
Mire kell figyelni a megfelelő rács kiválasztásakor?

Nem csak a matrac, hanem a megfelelő rács is befolyásolja az egészséges alvást. Csakis a megfelelő rácson fog a matrac megfelelően szellőzni, és csak így osztja el a nyomást optimálisan. Választhatunk fix rácsos, lamellás vagy pozícionálható rácsot. Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Cikkünkből megtudhatod!

2022. 02. 09. 19:22:36
Bonellrugós és táskarúgós matracok: mi a különbség köztük?

Biztosan mindenki egyetért velünk abban, hogy a minőségi matrac kiválasztása elengedhetetlen az egészséges, hátfájás nélküli alváshoz. De hogyan válasszuk ki a megfelelőt, ha többféle matrac van a piacon? Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi a különbség a bonellrugós és a táskarúgós matrac között, mik az előnyei, és kiknek megfelelőek az adott matracok.

2022. 01. 28. 17:39:23
Hogyan válasszuk ki a megfelelő párnát?

Valószínűleg egyetértesz velünk abban, hogy a megfelelő párna kiválasztása vitathatatlanul befolyásolja az alvás minőségét, és döntő szerepet játszik abban is, hogy fejfájás és nyaki gerincfájdalmak nélkül ébredj fel. A megfelelő párna megtalálása épp ezért pont olyan fontos, mint a jó minőségű matrac kiválasztása. Mi alapján döntsünk, és milyen következményekkel járhat a rossz párna választás?

2022. 01. 14. 16:24:08
A tiszta levegő hatása a testre és az egészséges alvásra

Tudtad, hogy egy ember körülbelül 20 000-szer vesz levegőt egy nap folyamán? Ezt figyelembe véve, egy átlagember körülbelül 15 kg levegőt fogyaszt naponta. Azt tudod, hogy milyen levegőt lélegzel be otthon? Ebből a cikkből megtudhatod, hogy milyen következményekkel jár a rossz levegő, és hogyan lehet tiszta levegőt elérni a hálószobában és más helyiségekben.

2021. 12. 15. 17:21:54
Mire kell figyelni a baba és gyermek matracok kiválasztásánál?

A gyermekek matracválasztását általában alábecsülik. Ez azonban döntő lépés, amely befolyásolja a gyermek gerincének egészséges fejlődését. A gyerekek gyorsan nőnek, ezért minőségi matracra van szükségük, amely alkalmazkodik fejlődésükhöz. A megfelelő modellel megelőzheti a gerincferdülést és más ortopédiai problémákat, amelyek felnőttkorban komoly nehézségeket okozhatnak.

Keresés