Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ágyrácsok

Az ágyrács fontos része az ágynak

A rács gondoskodik a matrac kiváló minőségű szellőztetéséről.  Ennek köszönhetően nem képződik penész a matracban és nem szaporodnak el az atkák. Az ágyrács biztosítja a megfelelő alátámasztást és terheléselosztást, ezért fontos figyelembe venni az ágyrács rugalmasságát. Az optimális ágyrácsnak köszönhetően a matracok sokkal jobban meg tudják őrizni anatómiai tulajdonságaikat, kényességüket és stabil felületüket. 

Döntő tényezők vásárláskor

Nézzük, mit érdemes végiggondolni vásárlás elött!

A súly – különböző kapacitású rácsok állnak rendelkezésre. A tartomány széles, 80 kg-tól 130 kg-ig terjed. Kínálatunkban 150 kg maximális teherbírású rácsok is megtalálhatóak.

Pénzügyek - a vételár befolyásolja a termék minőségét. Általánosságban elmondható, hogy a szövetrácsok olcsóbbak, a lamellás rácsok a középső árkategóriába tartoznak, az elektromosan állítható rácsok a legdrágábbak. 

 Matrac – válassz matracodnak megfelelő rácsot! Nem minden rács kompatibilis minden matraccal. Például rugós matrachoz nem lehet ugyanazt a rácsot használni, mint habszivacs matrachoz.

Alvási szokások – ha lefekvés előtt rendszeresen olvasol, filmet nézel vagy beszélgetsz az ágyban, a pozicionálható ágyrácsok között érdemes keresgélned.

Egészségi állapot - különösen az idősek és a műtét után lábadozók fogják értékelni a villanymotoros ágyrácsot, amely jelentősen kellemesebbé teszi az ágyban tartózkodást. Ennek a kialakításnak az az előnye, hogy könnyen kezelhető a távirányítóval.

Megmunkálás- a  széleket csiszolni kell! A jobb minőségű modelleknél a lécek fóliával vannak bevonva, így nem kell attól tartani, hogy a matrac megsérülhet például a szálkáktól.

Keresés