Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyermek- és ifjúsági matracok

CSECSEMŐK, KISGYERMEKEK (0-6 ÉVES KORIG)

Kisgyermekeink kényelme és egészséges alvása azért fontos, mert ők a legkedvesebbek számunkra és fontos nekünk az ők kényelme, fejlődése és egészsége. A hátuk fejlődik, ezért minőségi alátámasztásra van szükségük. A gyerekmatracok gondoskodnak erről.

A gyerekek ebben a korban több időt töltenek az ágyban, mint a felnőttek, törékeny hátuknak pedig minőségi gyermekmatracra van szükségük. Egy ilyen gyermekmatracnak légáteresztőnek, és minden részében azonos keménységűnek kell lennie, hogy a gyermek háta helyesen és természetesen fejlődjön, ne a matrac szerint.

ISKOLÁS KORÚ GYERMEKEK (6-14 ÉVES KORIG):

A megfelelő alvás a gyermekek és a tinédzserek számára is nagyon fontos. Még mindig nőnek és fejlődnek, és a matrac semmilyen módon nem zavarhatja fejlődésüket. Kb. 160 cm magas gyermekek számára a merevségi zónák nélküli matrac a megfelelő.

Mivel iskolába járnak, minden reggel fitten és energikusan kell felébredniük. Egy rossz matrac nagyon kényelmetlenné teheti az iskolai napok kezdetét. A diákmatracok gondoskodnak arról is, hogy az ár és a minőség aránya a lehető legjobb legyen.

Rendezés:
Raktáron
13.900 Ft -tól
Raktáron
26.500 Ft -tól
Raktáron
27.899 Ft -tól
Raktáron
25.900 Ft -tól
Raktáron
69.900 Ft -tól

Keresés