Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyerekmatracok

CSECSEMŐK, KISGYERMEKEK (0-6 ÉVES KORIG)

Kisgyermekeink kényelme és egészséges alvása azért fontos, mert ők a legkedvesebbek számunkra és fontos nekünk az ők kényelme, fejlődése és egészsége. A hátuk fejlődik, ezért minőségi alátámasztásra van szükségük. A gyerekmatracok gondoskodnak erről.

A gyerekek ebben a korban több időt töltenek az ágyban, mint a felnőttek, törékeny hátuknak pedig minőségi gyermekmatracra van szükségük. Egy ilyen gyermekmatracnak légáteresztőnek, és minden részében azonos keménységűnek kell lennie, hogy a gyermek háta helyesen és természetesen fejlődjön, ne a matrac szerint.

ISKOLÁS KORÚ GYERMEKEK (6-14 ÉVES KORIG):

A megfelelő alvás a gyermekek és a tinédzserek számára is nagyon fontos. Még mindig nőnek és fejlődnek, és a matrac semmilyen módon nem zavarhatja fejlődésüket. Kb. 160 cm magas gyermekek számára a merevségi zónák nélküli matrac a megfelelő.

Mivel iskolába járnak, minden reggel fitten és energikusan kell felébredniük. Egy rossz matrac nagyon kényelmetlenné teheti az iskolai napok kezdetét. A diákmatracok gondoskodnak arról is, hogy az ár és a minőség aránya a lehető legjobb legyen.

Rendezés:
Előrendelhető

Szivacsból készülő, 8 cm vastag, nagy rugalmasságú, könnyű matrac. Vidám mintázatú, fix huzattal.

A "T" változat a 3 lépésben állítható gyerekágyhoz használható.

13.900 Ft -tól
Raktáron

A 9 cm-es Baby Comfort matrac rugalmas hideg habból készült mag jó szellőzést biztosít. 

26.500 Ft -tól
Raktáron

Szivacsból készülő, közepén 2 cm vastag kókusszal erősített, 8 cm-es gyerek matrac termoréteggel. Levehető és mosható pamuthuzattal készül. 

A "T" változat a 3 lépésben állítható gyerekágyhoz használható.

25.900 Ft -tól
Raktáron

8 cm vastag, kókuszból készülő BIO gyerekmatrac.

A "T" változat a 3 lépésben állítható gyerekágyhoz használható.

27.899 Ft -tól
Raktáron

A Black Magic matrac egy 16cm magas,120 kg.-ig terhelhető félkemény-kemény, aszimmetrikus, két oldalas habmatrac ALGUA huzatban. Kiválóan alkalmas diákok, fiatal családtagok, gyermekek számára. Ez egy jobb minőségű alapmatrac, jó választás a funkcionalitás, a minőség és az ár szempontjából. Ahogy változik a gyerek testalkata, súlya úgy tudunk változtatni a matrac komfortfokozatán. 

69.900 Ft -tól

Keresés