Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Párnák

Rendezés:
Előrendelhető
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
7.900 Ft -tól
Előrendelhető

Külön rendelhető  csere párnahuzat a QMED alvópárnáinkhoz: 

Bamboo, Standard, Slim, Comfort és Comfort Gél párnákhoz.

 • Anyagösszetétel: 75% pamut, 25% poliészter
 • A huzat kézzel, max. 30 C-os vízben mosható

Levander párnákhoz.

 • Anyagösszetétel:100% poliészter
 • A huzat kézzel, max. 30 C-os vízben mosható
3.000 Ft
Raktáron
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
4.900 Ft -tól
Raktáron

A QMED Cloud hagyományos alakú párna hanyatt- és oldalt fekvők számára. Töltete finom és apró memóriapehely, így a tollpárnákhoz hasonló könnyű és lágy érzetet ad. A hagyományos tollpárnákhoz hasonlóan a használatot követően érdemes felrázni, hogy a pelyhek átszellőzzenek és a párna visszanyerje eredeti alakját. A memóriahab töltet eloszlása alakítható, a huzaton belül bármilyen kívánt formában elrendezhető.

Sűrűség: 40kg/m3

Méret: 60*40*13cm

9.900 Ft
Raktáron

A QMED Cloud hagyományos alakú párna hanyatt- és oldalt fekvők számára. Töltete finom és apró memóriapehely, így a tollpárnákhoz hasonló könnyű és lágy érzetet ad. A hagyományos tollpárnákhoz hasonlóan a használatot követően érdemes felrázni, hogy a pelyhek átszellőzzenek és a párna visszanyerje eredeti alakját. A memóriahab töltet eloszlása alakítható, a huzaton belül bármilyen kívánt formában elrendezhető.

Sűrűség: 40kg/m3

Méret: 70*50*13cm

11.900 Ft
Raktáron

A puha, emlékező hab anyag lehetővé teszi, hogy a párna alakja tökéletesen igazodjon a fej helyzetéhez, így megfelelő támaszt nyújt a gerincnek alvás közben. A párna formájának és a hab sűrűségének köszönhetően enyhíti a nyaki és a hát fájdalmakat, segít a horkolási panaszok mérséklésében, és biztosítja a megfelelő pihenést.

 • Sűrűség: 55kg/m3-puha
 • Méret: 52 x 32 x 12/10 cm

11.900 Ft
Előrendelhető

A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab speciális anyag tulajdonságainak minden előnyével. Az 55 kg/m3 sűrűségű hőre lágyuló és nyomásra érzékeny memóriahab, egyenletes alátámasztást és puha formakövetést nyújt, megelőzve a nyakfájást és az arcbőr gyűrődését alvás közben. Finom tapintású, levehető és mosható huzata alatt fix védőréteg található. Latexmentes termék – ideálisan alkalmazkodik a nyaki gerincszakasz alvás közben felvett helyzetéhez.

Méret (HxSZxM): 60x40x13 cm

Sűrűség: 55kg/m

11.900 Ft
Előrendelhető
Egyedülálló, ergonomikus kialakítása révén kifejezetten ajánlott a nyaki fájdalom, az antómiai helyzethez képest előre helyezett fejtartásból adódó izomfeszülés (“sms-nyak”) és az ebből adódó reggeli tompa fejfájás tüneteinek enyhítésére ill. megelőzésére. Tökéletes választás az oldalt és háton alvók számára. A párna ergonómikus kialakítása és a hőre lágyuló, nyomásra érzékeny memóriahab anyaga alvás közben biztosítja a nyaki gerinc anatómiai görbületét. A párna oldalainak speciális dőlésszöge (70°) hozzájárul az izomfeszülés és a nyaki csigolyák közötti porckorong kopásának megelőzéséhez. 
Méret: 61 x 35 x 10/5cm
Sűrűség: 55 kg/m3
11.900 Ft
Raktáron

A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló verejtéket.A bambusz szénpor negatív ionokat enged a levegőbe, melyek ellensúlyozzák az elektromos készülékek által kibocsátott pozitív ionokat, ezáltal a QMED Bamboo párna kedvező hatással van a hangulatunkra, enyhíti a stresszt, és csökkenti a fáradtság érzetünket.

 • Mérete: 52x 32 x11.5 / 9.5 cm
 • A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható.
 • Memóriahab sűrűsége: 55kg/m3

12.500 Ft
Raktáron

Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a megtartását, így biztosítva a kényelmes és pihentető alvást nem csak magunknak, hanem gerincünknek is. Enyhíti a hátpanaszokat, segít a horkolási panaszok mérséklésében, és biztosítja az idegi fáradtság megfelelő kipihenését.

 • Méret: 52 x 32 x 12/7 cm
 • Sűrűség: 55kg/m3

 
13.500 Ft
Raktáron

Formamemóriával rendelkező viszkoelasztikus - lazy habból készült, amelyet formákba öntenek. Ezzel a kezeléssel nagyobb kényelem érhető el. A párna mérete széleskörű használatra alkalmas. A mindennapi alvásra szánták, de az "utazó" párna funkcióját is tökéletesen betölti.

13.900 Ft
Előrendelhető

A QMED Slim párna elsősorban hason alvók számára kiváló választás, mivel a hason fekvésre az átölelhető forma és az alacsony kiképzés miatt különösen alkalmas. Vékony (slim) profilú, memóriaszivacs anyagból készült alvópárna, mely különleges alakjának köszönhetően jobb szellőzést, több kényelmet és pihentetőbb alvást biztosít használójának. Ugyanakkor bármelyik másik alvási pozícióhoz is megfelelő lehet. Memóriahabos anyaga lehetővé teszi a nyaki gerincszakasz izmainak tehermentesítését, támogatva a pihentető éjszakai alvást. Latexmentes termék – a párna viszkoelasztikus (hőérzékeny) memóriahab darálékból készül, így ideálisan alkalmazkodik a nyaki gerincszakasz alvás közben felvett helyzetéhez.

 • Sűrűség: 55 kg/m3
 • Méret: 54 x 48 x 11 cm
 • A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható.

13.900 Ft
Előrendelhető

A modern, emeletes kialakítású párna különlegessége háromrétegű összetételében és állítható magasságában rejlik. Magassága, keménysége és formavilága a rétegek eltávolításával és felcserélésével szabályozható, így háton-, hason vagy oldalfekvési pozíciókhoz ill. eltérő testalkatokhoz, testmagassághoz egyaránt használható.

Az anatómiai kialakítású felső réteg alacsonyabb sűrűségű, lágyabb tapintású memóriahab töltet, amely tehermentesíti a nyaki gerincszakaszt és kényelmes fekvést biztosít.

A középső és alsó réteg magasabb sűrűségű memóriahab anyagával biztosítja a párna formatartását, a nyaki gerincszakasz alvás közbeni szilárdabb alátámasztását.

Variálhatósága miatt széles használati spektrumot biztosít, kisgyermek kortól a felnőtt korosztályig egyaránt ajánljuk használatát

14.900 Ft
Előrendelhető

A memóriahab anyagból készült QMED Horkolásgátló párna a fejet és a nyakat (gégefőt) olyan pozícióban tartja alvás közben, amely elősegíti a szabad levegőáramlást. A párna külső szélein magasított kialakítás biztosítja, hogy alvási pozíciótól függetlenül a fej egy síkban helyezkedjen el a gerincoszloppal. Csökkenti a horkolást, javítja az alvás minőségét és hatékonyan támasztja meg a fejet, nyakat, vállakat és a hát felső részét. A párna kétoldalú masszázs felülete javítja a párna szellőzését.

 • Sűrűség: 55 kg/m3
 • Méret (HxSZxM): 57 x 36 x 11,5 cm
 • A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható.

15.900 Ft
Raktáron

QMED Comfort Gél párna

930089

A QMED Comfort Gél Párna a kényelmet biztosító memóriahab és a hűsítő érzetet nyújtó zselés réteg tökéletes kombinációja. A QMED Comfort Gél Párna  viszkoelasztikus poliuretán (memóriahab) anyaga révén - hő, illetve nyomás hatására - felveszi testünk alakját, ezáltal alvás során megfelelő alátámasztást biztosít a nyaki gerincszakasznak, valamint tehermentesíti a fej, nyak és vállak izomzatát. A párna által kínált kényelmes fekvés enyhíti a horkolás, az alvászavar valamint a nyaki-gerinc- és izomfájdalom kellemetlenségeit, hozzájárulva a pihentető alváshoz. Tökéletes háton és oldalt fekvők számára is.

 • Méret (HxSZxM): 60x40x13 cm
 • Sűrűség: 55 kg/m3
15.900 Ft
Előrendelhető

Ideális nők és alacsonyabb testalkatú emberek számára. Az anatómiai hullám biztosítja, hogy a párna tökéletesen kitöltse a nyak és a vállak közötti teret. LAZY FOAM – memóriahab – felhasználásával készült, reagál a hőre és a terhelésre, így jobban lemásolja és alátámasztja a gerincet a nyak területén. A keresztirányú perforáció biztosítja a párnák légiességét.

18.900 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mert magasabban van és tökéletesen kitölti a váll és a nyak közötti teret. LAZY-FOAM memóriahabból készült, reagál a hőre és a terhelésre, jobban másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területénA párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

21.900 Ft
Előrendelhető

Szilárdabb modell anatómiai hullámokkal. Új fejlesztésű memóriahabból, természetes anyagok felhasználásával. A természetes elemeket ricinusolajból vonják ki és ALOE VERA-val keverik össze. Ez az egyedülálló anyag kiválóan másolja és támogatja a gerincet a nyak területén.

21.900 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mivel magasabban helyezkedik el a tenyérben és kitölti a váll és a nyak közötti teret. Egy lépéssel nehezebbnek érzi magát, mint a klasszikus londoni modell. Természetes anyagokból új fejlesztésű memóriahabból készült.A természetes összetevőket ricinusolajból nyerik, melybe ALOE-VERA-t kevernek. Ez az egyedülálló anyag tökéletesen másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén.

22.900 Ft
Előrendelhető

A London Polargel párna viszkoelasztikus lazy habból készült alakmemóriával és polargel habbal, ami garantálja a jó hőszabályozást. A Polargel hab puha és kellemesen hűsítőAlvás közben izzadt emberek számára alkalmas.

23.900 Ft
Előrendelhető

A párna allergiás betegek számára készült, kiváló minőségű antiallergén szálakból. A legnépszerűbb párna. A Materasso párnák életük során megőrzik bolyhosságukat és könnyedségüket.

6.900 Ft -tól
Raktáron

Alkalmas nőknek, kisebb alkatúaknakLágyabb modell. A HERBAL-FOAM habból készült új habot puhaság, könnyedség és méretstabilitás jellemzi. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek segítenek a légzés lasulásában, fokozzák az alvás pihentető hatását. Követi és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párna jobb szellőzését.

Velúr huzat: Az anatómiai párna velúr anyagból készült lehúzható huzatot tartalmaz. A bársony velur szövet sima felülettel rendelkezik. 

35.900 Ft
Előrendelhető

Lágyabb modell, különösen alkalmas nők és vékony alkatú emberek számára. HERBAL-HABBÓL készült, melyet puhaság, könnyedség és formastabilitás jellemez. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek elősegítik a nyugodt légzést és erősítik az alvás pihentető hatását. Másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

38.900 Ft

Keresés