Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hálószoba kiegészítők

Rendezés:
Előrendelhető
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
7.900 Ft -tól
Előrendelhető
A paplanok 2-féle méretben készülnek, speciális, allergia mentes, üreges rostszálból. 40 fokig mosható.
17.900 Ft -tól
Előrendelhető
A paplanok 2-féle méretben készülnek, speciális, allergia mentes, üreges rostszálból. 40 fokig mosható.
24.900 Ft -tól
Előrendelhető

Végre fellélegezhetünk! Itt a legújabb antiallergén paplan!

22.900 Ft -tól
Raktáron
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
4.900 Ft -tól
Raktáron

Formamemóriával rendelkező viszkoelasztikus - lazy habból készült, amelyet formákba öntenek. Ezzel a kezeléssel nagyobb kényelem érhető el. A párna mérete széleskörű használatra alkalmas. A mindennapi alvásra szánták, de az "utazó" párna funkcióját is tökéletesen betölti.

13.900 Ft
Előrendelhető

Ideális nők és alacsonyabb testalkatú emberek számára. Az anatómiai hullám biztosítja, hogy a párna tökéletesen kitöltse a nyak és a vállak közötti teret. LAZY FOAM – memóriahab – felhasználásával készült, reagál a hőre és a terhelésre, így jobban lemásolja és alátámasztja a gerincet a nyak területén. A keresztirányú perforáció biztosítja a párnák légiességét.

18.900 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mert magasabban van és tökéletesen kitölti a váll és a nyak közötti teret. LAZY-FOAM memóriahabból készült, reagál a hőre és a terhelésre, jobban másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területénA párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

21.900 Ft
Előrendelhető

Szilárdabb modell anatómiai hullámokkal. Új fejlesztésű memóriahabból, természetes anyagok felhasználásával. A természetes elemeket ricinusolajból vonják ki és ALOE VERA-val keverik össze. Ez az egyedülálló anyag kiválóan másolja és támogatja a gerincet a nyak területén.

21.900 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mivel magasabban helyezkedik el a tenyérben és kitölti a váll és a nyak közötti teret. Egy lépéssel nehezebbnek érzi magát, mint a klasszikus londoni modell. Természetes anyagokból új fejlesztésű memóriahabból készült.A természetes összetevőket ricinusolajból nyerik, melybe ALOE-VERA-t kevernek. Ez az egyedülálló anyag tökéletesen másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén.

22.900 Ft
Előrendelhető

A London Polargel párna viszkoelasztikus lazy habból készült alakmemóriával és polargel habbal, ami garantálja a jó hőszabályozást. A Polargel hab puha és kellemesen hűsítőAlvás közben izzadt emberek számára alkalmas.

23.900 Ft
Előrendelhető

A párna allergiás betegek számára készült, kiváló minőségű antiallergén szálakból. A legnépszerűbb párna. A Materasso párnák életük során megőrzik bolyhosságukat és könnyedségüket.

6.900 Ft -tól
Raktáron

Alkalmas nőknek, kisebb alkatúaknakLágyabb modell. A HERBAL-FOAM habból készült új habot puhaság, könnyedség és méretstabilitás jellemzi. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek segítenek a légzés lasulásában, fokozzák az alvás pihentető hatását. Követi és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párna jobb szellőzését.

Velúr huzat: Az anatómiai párna velúr anyagból készült lehúzható huzatot tartalmaz. A bársony velur szövet sima felülettel rendelkezik. 

35.900 Ft
Előrendelhető

Lágyabb modell, különösen alkalmas nők és vékony alkatú emberek számára. HERBAL-HABBÓL készült, melyet puhaság, könnyedség és formastabilitás jellemez. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek elősegítik a nyugodt légzést és erősítik az alvás pihentető hatását. Másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

38.900 Ft

Keresés