Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gázrugós ágyrácsok

FELNYITHATÓ, GÁZRUGÓS ÁGYRÁCSOK

Egyértelműen a legjobb választás a beépített ágyneműtartóval rendelkező ágyakhoz. Az ágyrács és a matrac együttes felnyitását gázdugattyúk könnyítik meg.

Kialakítása szerint lehetnek:

  • Fix ágyrácsok - Különösen alkalmas rugós matracokhoz és merevebb habszivacs matracokhoz, magasabb maggal. Nem rugózik túlságosan, de biztosítja a matrac megfelelő szellőzését. A gyártáshoz leggyakrabban luc- vagy nyírfát. Ennek a kialakításnak a megvásárlásakor összpontosíts a lécek számára, szélességére, vastagságára és a lécek közötti hézagra!
  • Rugalmas (lamellás) ágyrácsok - Ideális választás habszivacs matracokhoz. Érdemes olyat választani, amiben minimum 28 léc van. Általában minél nagyobb a lécek száma, a rács annál jobban tud reagálni és alkalmazkodni a terheléshez. A lécek lucfenyőből, bükkből vagy szintetikus anyagokból készülnek. Szilárd vagy lengő műanyagra vagy gumi tokra rögzíthetők, így jobban reagálnak a terhelésekre.

Felnyitásuk iránya szerint lehetnek:

  • Oldalról (pillangóba) nyitható - Ideális választás, ha az ágy lábvégénél nincs elegendő hely a hálószobában. Francia ágy esetén két külön matracot kell rátenne a felnyitás megkönnyítése miatt.
  • Lábvég felöl nyitható - Választása előtt gondoljuk végig, lesz-e elegendő hely a hálószobában az ágy lábvégénél a felnyitására, pakolásra. Francia ágy esetén dupla méretű matrac is rátehető.
Rendezés:

Keresés