Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Párnák

Rendezés:
Előrendelhető
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
5.900 Ft -tól
Raktáron
4 féle méretben készülnek antiallergén, üreges rostszálból. 40 C-on mosható.
4.900 Ft -tól
Raktáron

A QMED Cloud hagyományos alakú párna hanyatt- és oldalt fekvők számára. Töltete finom és apró memóriapehely, így a tollpárnákhoz hasonló könnyű és lágy érzetet ad. A hagyományos tollpárnákhoz hasonlóan a használatot követően érdemes felrázni, hogy a pelyhek átszellőzzenek és a párna visszanyerje eredeti alakját. A memóriahab töltet eloszlása alakítható, a huzaton belül bármilyen kívánt formában elrendezhető.

Sűrűség: 40kg/m3

Méret: 60*40*13cm

9.900 Ft
Raktáron

A QMED Cloud hagyományos alakú párna hanyatt- és oldalt fekvők számára. Töltete finom és apró memóriapehely, így a tollpárnákhoz hasonló könnyű és lágy érzetet ad. A hagyományos tollpárnákhoz hasonlóan a használatot követően érdemes felrázni, hogy a pelyhek átszellőzzenek és a párna visszanyerje eredeti alakját. A memóriahab töltet eloszlása alakítható, a huzaton belül bármilyen kívánt formában elrendezhető.

Sűrűség: 40kg/m3

Méret: 70*50*13cm

11.900 Ft
Előrendelhető

A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab speciális anyag tulajdonságainak minden előnyével. Az 55 kg/m3 sűrűségű hőre lágyuló és nyomásra érzékeny memóriahab, egyenletes alátámasztást és puha formakövetést nyújt, megelőzve a nyakfájást és az arcbőr gyűrődését alvás közben. Finom tapintású, levehető és mosható huzata alatt fix védőréteg található. Latexmentes termék – ideálisan alkalmazkodik a nyaki gerincszakasz alvás közben felvett helyzetéhez.

Méret (HxSZxM): 60x40x13 cm

Sűrűség: 55kg/m

11.900 Ft
Raktáron

A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló verejtéket.A bambusz szénpor negatív ionokat enged a levegőbe, melyek ellensúlyozzák az elektromos készülékek által kibocsátott pozitív ionokat, ezáltal a QMED Bamboo párna kedvező hatással van a hangulatunkra, enyhíti a stresszt, és csökkenti a fáradtság érzetünket.

  • Mérete: 52x 32 x11.5 / 9.5 cm
  • A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható.
  • Memóriahab sűrűsége: 55kg/m3

12.500 Ft
Raktáron

Formamemóriával rendelkező viszkoelasztikus - lazy habból készült, amelyet formákba öntenek. Ezzel a kezeléssel nagyobb kényelem érhető el. A párna mérete széleskörű használatra alkalmas. A mindennapi alvásra szánták, de az "utazó" párna funkcióját is tökéletesen betölti.

13.900 Ft
Raktáron

QMED Comfort Gél párna

930089

A QMED Comfort Gél Párna a kényelmet biztosító memóriahab és a hűsítő érzetet nyújtó zselés réteg tökéletes kombinációja. A QMED Comfort Gél Párna  viszkoelasztikus poliuretán (memóriahab) anyaga révén - hő, illetve nyomás hatására - felveszi testünk alakját, ezáltal alvás során megfelelő alátámasztást biztosít a nyaki gerincszakasznak, valamint tehermentesíti a fej, nyak és vállak izomzatát. A párna által kínált kényelmes fekvés enyhíti a horkolás, az alvászavar valamint a nyaki-gerinc- és izomfájdalom kellemetlenségeit, hozzájárulva a pihentető alváshoz. Tökéletes háton és oldalt fekvők számára is.

  • Méret (HxSZxM): 60x40x13 cm
  • Sűrűség: 55 kg/m3
15.900 Ft
Előrendelhető

Ideális nők és alacsonyabb testalkatú emberek számára. Az anatómiai hullám biztosítja, hogy a párna tökéletesen kitöltse a nyak és a vállak közötti teret. LAZY FOAM – memóriahab – felhasználásával készült, reagál a hőre és a terhelésre, így jobban lemásolja és alátámasztja a gerincet a nyak területén. A keresztirányú perforáció biztosítja a párnák légiességét.

18.500 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mert magasabban van és tökéletesen kitölti a váll és a nyak közötti teret. LAZY-FOAM memóriahabból készült, reagál a hőre és a terhelésre, jobban másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területénA párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

19.500 Ft
Előrendelhető

Szilárdabb modell anatómiai hullámokkal. Új fejlesztésű memóriahabból, természetes anyagok felhasználásával. A természetes elemeket ricinusolajból vonják ki és ALOE VERA-val keverik össze. Ez az egyedülálló anyag kiválóan másolja és támogatja a gerincet a nyak területén.

19.900 Ft
Előrendelhető

Alkalmas férfiaknak vagy nagyobb testfelépítésűeknek, mivel magasabban helyezkedik el a tenyérben és kitölti a váll és a nyak közötti teret. Egy lépéssel nehezebbnek érzi magát, mint a klasszikus londoni modell. Természetes anyagokból új fejlesztésű memóriahabból készült.A természetes összetevőket ricinusolajból nyerik, melybe ALOE-VERA-t kevernek. Ez az egyedülálló anyag tökéletesen másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén.

22.900 Ft
Előrendelhető

Lágyabb modell, különösen alkalmas nők és vékony alkatú emberek számára. HERBAL-HABBÓL készült, melyet puhaság, könnyedség és formastabilitás jellemez. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek elősegítik a nyugodt légzést és erősítik az alvás pihentető hatását. Másolja és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párnák nagy légiességét.

22.900 Ft
Raktáron

Alkalmas nőknek, kisebb alkatúaknakLágyabb modell. A HERBAL-FOAM habból készült új habot puhaság, könnyedség és méretstabilitás jellemzi. Mályva kivonatokat tartalmaz, amelyek segítenek a légzés lasulásában, fokozzák az alvás pihentető hatását. Követi és támogatja a gerincet a nyaki csigolyák területén. A párnák keresztirányú perforációja biztosítja a párna jobb szellőzését.

Velúr huzat: Az anatómiai párna velúr anyagból készült lehúzható huzatot tartalmaz. A bársony velur szövet sima felülettel rendelkezik. 

22.900 Ft
Előrendelhető

A London Polargel párna viszkoelasztikus lazy habból készült alakmemóriával és polargel habbal, ami garantálja a jó hőszabályozást. A Polargel hab puha és kellemesen hűsítőAlvás közben izzadt emberek számára alkalmas.

23.900 Ft
Előrendelhető

A párna allergiás betegek számára készült, kiváló minőségű antiallergén szálakból. A legnépszerűbb párna. A Materasso párnák életük során megőrzik bolyhosságukat és könnyedségüket.

6.500 Ft -tól

Keresés